DRÄNERING

DRÄNERING

I vår egen maskinpark finns modern utrustning som klarar alla våra projekt.

Vi erbjuder också god kompetens och lång erfarenhet av dräneringsarbeten som är till nytta för dig från början till slut.

Dränering husgrunder

Dränering av husgrunden är nödvändigt för hus som inte har en fungerande dränering. De kan utsättas för fukt, mögel och vattenskador. Källaren i sig själv kan skadas beroende på fuktgenomträngning. Den kan också skadas genom sättningar i marken vilket i sin tur kan orsaka indirekta skador såsom rostskador på äldre rör och armering.
Image

Dränering

Att markområden har dålig dränering märks på flera olika sätt och den smygande försämringen gör det svårt att bedöma när det är dags att dränera.

Det hela beror vanligtvis på en för hög grundvattennivå som ställer till problem under hela eller stora delar av året.
Image

Dränering diken

Dränering innebär att man gräver diken för att dränera bort oönskat grundvatten eller ytvatten från ett område, exempelvis en tomt vid grundläggning eller vid bygge av gator och vägar.
Image

Bergs Maskin utför dräneringsarbete av

  • åkermark
  • golfbanor
  • fotbollssplaner
  • grönytor

KONTAKTA OSS FÖR FRÅGOR ELLER OFFERERING

Tveka in att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring våra tjänster eller vill ha en utförlig offert på utfört arbete.

Adress

Bergs Maskin AB
Prylvägen 6
943 36 ÖJEBYN

Telefon och E-post

Om företaget

Företaget har gått i generationer. Farfar Axel Berg startade på 50-talet ett företag med lastbilar från Ford och Chevrolet med träramar. Pappa Stig Berg drev företaget vidare under 60-talet och Björn (nuvarande VD) blev delägare 1986.

1992 bytte företaget namn toill Bergs Maskin AB. Ägare och VD är Björn Berg